[Belépés]

Keresés

Keresés

Menü

Facebook felhasználó törlése

Cimkék: facebook

Facebook felhasználó felfüggesztésére valamint végleges törlése.

 

Felfüggesztés:

A felfüggesztés után a felhasználónk azonnal eltűnik a rendszer felületéről, de újbóli bejelentkezés után újra aktiválhatjuk a felhasználót.

A bejelentkezés után a jobb felső sarokból kattintsuk a "Profilom" menüre, majd a legördülő menüből válasszuk ki az "Fiókbeállítások" menüpontot. A bejövő oldalon a lap alján válasszuk a "Fiók felfüggesztése" felirat mellet a kék "felfüggesztés" linket.

A megjelenő űrlapon meg kell adni a kilépés okát, törölhetjük az általunk fejlesztett alkalmazásokat és letilthatjuk a jövőbeni e-mail értesítéseket.

Végleges törlés:

A végleges törléshez látogassuk meg a következő címet:

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

A törlés 2 hetet vesz igénybe. Ha ezalatt bejelentkezünk a Facebook-ra, a törlési folyamat megszakad. Ha a törlési folyamat befejeződött, minden adatunk véglegesen törlődik a Facebbok rendszeréből.

A bejegyzés felhasználási feltételei: Copyright - Minden jog fenntartva